Kesätyöpaikat 2023

Tältä sivulta löydät Duunia Koskista kesäksi -kampanjassa mukana olevien työnantajien
ilmoitukset. Uusin työpaikkailmoitus on aina listauksen ylimpänä. Haku työpaikkoihin ilmoituksessa ilmoitettuina hakuaikoina. 

Osaan paikoista vaaditaan täysi-ikäisyyttä, mutta osa paikoista soveltuu myös jopa alle 15-vuotiaille. Värilliset sydämet helpottavat löytämään itselle sopivan paikan.

💚 vihreä sydän = tehtävä soveltuu alle 15-vuotiaalle 

💛 keltainen sydän = tehtävä soveltuu yli 15-vuotiaalle, sekä alle 18-vuotiaalle

🧡 oranssi sydän = tehtävään vaaditaan vähintään 18-vuoden ikä

Keittiöapulainen 💛

Oy Lighthouse Consulting ltd/Tervapääsky puutarhakahvila
Sääksmäentie 825, 37700 Sääksmäki

Työnkuvaus: Avustavat tehtävät Tervapääskyn keittiössä, tarjoilussa ja puutarhassa tärkeänä osana Tervapääskyn reipasta tiimiä.  Astioiden tiskaus ja huoneiston siivous, (ulko)pöytien siisteydestä huolehtiminen. Tarjoilu ja leivonta. Monipuoliset tehtävät sovitaan tarkemmin työhaastattelussa.

Iloinen ja reipas 16 vuotta täyttänyt monipuoliseen työhön ainutlaatuiseen kulttuurihistorialliseen vanhaan huvilaan ja puutarhaan. Palkka MaRan taulukon mukainen, kokemuksesta riippuen alkaen 8 €/tunti. Hygieniapassi iso plussa.

Ikävaade: Sopii alle 18 -vuotiaalle, mutta ei alle 15 -vuotiaalle
Vaatimukset: Ei kokemus- ja korttivaateita
Hakuaika: 1.2.-20.3.2023. 
Kesätyön kesto: 19.6.-29.7.2023. Päivittäisen työajan pituus sovitaan, ei iltatyötä. Sunnuntaityöstä kaksinkertainen palkka. Noudatetaan MaRan työehtosopimusta.

Hae tehtävää: Hakemukset viimeistään 20.3.2023 vain sähköpostitse: liisa.niinikangas@lighthouse.fi 

Lisätietoja fb -sivuilta: Tervapääsky puutarhakahvila tai www.lighthouse.fi   Ei puhelintiedusteluja. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnasta huhtikuun 2023 aikana. 

Verkostoasentaja 💛

Valkeakosken Energia Oy
Teollisuustie 12, 37600 Valkeakoski

Työnkuvaus: Etsimme verkostoasentajaa sähkönsiirto -osastollemme. Haemme ensisijaisesti ammattikoulun tai AMK:n sähköalaa opiskelevaa nuorta. Työtehtävät sisältävät monipuolisesti sähköverkon asennus- ja kunnossapitotöitä.

Ikävaade: Sopii alle 18 -vuotiaalle, mutta ei alle 15 -vuotiaalle
Vaatimukset: Alan opiskelija. Ajokortti.
Hakuaika: 25.1.-15.3.2023
Kesätyön kesto: 1.6.-31.8.2023. Aloituksen voimme sopia joustavasti toukokuusta alkaen jatkuen elokuun loppuun.

Hae tehtävää: Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille sähköpostilla osoitteeseen: energian.rekry@valkeakoski.fi 
Lisätietoja: Jaakkola Saara, puh. 040 335 5518; s-p:
saara.jaakkola@valkeakoski.fi   

Verkostoasentaja, kaukolämpö 💛

Valkeakosken Energia Oy
Teollisuustie 12, 37600 Valkeakoski

Työnkuvaus: Etsimme kaukolämmön verkostoasentajaa. Haemme ensisijaisesti ammattikoulun LVI tai kaukolämpöalaa opiskelevaa nuorta. Työtehtävät sisältävät monipuolisesti kaukolämpöverkon asennus- ja kunnossapitotöitä sekä varasto- ja huoltotöitä.

Tule mukaan ammattitaitoiseen ja kannustavaan työyhteisöön, jossa sinua odottaa vaihtelevat ja mielenkiintoiset työtehtävät!

Ikävaade: Sopii alle 18 -vuotiaalle, mutta ei alle 15 -vuotiaalle
Vaatimukset: Alan opiskelija. Ajokortti.
Hakuaika: 25.1.-15.3.2023
Kesätyön kesto: 1.6.-31.8.2023. Aloituksen voimme sopia joustavasti toukokuusta alkaen jatkuen elokuun loppuun.

Hae tehtävää: Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille sähköpostilla osoitteeseen: energian.rekry@valkeakoski.fi 
Lisätietoja: Jaakkola Saara, puh. 040 335 5518; s-p: saara.jaakkola@valkeakoski.fi 

Kesätyöntekijä, OP Etelä-Pirkanmaa 🧡

OP Etelä-Pirkanmaa
Valtakatu 9-11, 37600 Valkeakoski

Työnkuvaus: 

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä päivittäispalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

Etsimämme kesätyöntekijän tuntomerkit:

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla. Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä.

Mitä tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia, jotka perehdyttävät, tukevat ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

Näin hakuprosessimme etenee:

  • Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi 19.2.2023 mennessä.  Hae nyt -painikkeen kautta osoitteessa https://op-careers.fi/job/Valkeakoski-Kes%C3%A4ty%C3%B6ntekij%C3%A4%2C-OP-Etel%C3%A4-Pirkanmaa/895400801/  
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 17.3.2023 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme haastatteluihin.
  • Valitsemme finalistikandidaatit haastatteluiden perusteella maaliskuun aikana ja infoamme samalla kaikki haastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
  • Haastattelemme finalistikandit maalis-huhtikuun aikana ja ilmoitamme lopulliset valintapäätökset finalistikandidaateille mahdollisimman pian.
  • Työsuhde solmitaan lähtökohtaisesti ajalle 1.5. - 30.8.2023, mutta olemme tarvittaessa valmiita joustamaan ja keskustelemaan ajankohdasta kanssasi.

Tästä eteenpäin:

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, asiakkuuspäällikkö Maija Lyytinen-Järvi vastaa niihin mielellään puh. 010 256 8517 tai sähköpostitse maija.lyytinen-jarvi@op.fi 

Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan pikaisesti.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti.

OP Etelä-Pirkanmaa on OP Ryhmään kuuluva itsenäinen ja nykyaikainen täyden palvelun osuuspankki, jonka toiminnassa korostuu voimakkaasti paikallisuus, ihmisläheisyys ja digitaaliset palvelut. Asiakastyytyväisyys meillä on korkealla tasolla. Toimimme Valkeakoskella, Akaassa ja Urjalassa lähes 40 ammattilaisen voimin.

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan houkuttelevin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, sijoitus-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalveluita neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi 

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Ei kokemus- ja korttivaateita
Hakuaika: 24.1.-19.2.2023
Kesätyön kesto: 1.5.-30.8.2023. Olemme tarvittaessa joustamaan ja keskustelemaan ajankohdasta kanssasi


Porrassiivooja 💛

Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy
Mottitie 19, 37600 Valkeakoski

Työnkuvaus: Työtehtävät painottuvat kerrostalojen ylläpitosiivoukseen sekä rappukäytävissä että muissa yhteisissä tiloissa. Toivomme kesätyönhakijoilta reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta sekä asiakaspalveluasennetta.

Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, toki pidämme niitä etuna. Töitä tehdään arkipäivisin päivätyönä. Perehdytämme sinut tehtäviin ja ergonomisiin työskentelytapoihin.

Ikävaade: Sopii alle 18 -vuotiaille, mutta ei alle 15 -vuotiaille
Vaatimukset: Alan opiskelija, ei kokemusvaateita.
Hakuaika: 25.1.-31.3.2023
Kesätyön kesto: 5.6.-11.8.2023. Kesätyön kesto on minimissään viisi viikkoa.

Hae tehtävää: Sähköpostitse: risto.kuparinen@valkeakoskenkiinteistopalvelu.fi  Kirjoita sähköpostin aiheeksi Porrassiivooja - kesätyö. Lisääthän hakemukseen ansioluettelon.
Lisätietoja: Risto Kuparinen, puh. 0400 590 566: s-p: risto.kuparinen@valkeakoskenkiinteistopalvelu.fi  


Kiinteistösihteeri 🧡

Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy
Mottitie 19, 37600 Valkeakoski

Työnkuvaus: Tehtäviin kuuluu laskutus, huoltopyyntöjen käsittely ja asiakaspalvelu. Arvostamme hyvää työmuistia, ongelman ratkaisukykyä ja oma-aloitteellisuutta sekä ajanhallintataitoa.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Alan opiskelija ja vaatii jonkin verran aiempaa kokemusta
Hakuaika: 25.1.-31.3.2023
Kesätyön kesto: 29.5.-4.8.2023

Hae tehtävää: Sähköpostitse: mari.kuparinen@valkeakoskenkiinteistopalvelu.fi  Kirjoita sähköpostin aiheeksi Kesätyö - kiinteistösihteeri. Lisääthän hakemukseen ansioluettelon.
Lisätietoja: Mari Kuparinen, puh. 040 777 9579: s-p: mari.kuparinen@valkeakoskenkiinteistopalvelu.fi 

Asiakaspalvelija 🧡

Valkeakosken Energia Oy
Teollisuustie 12, 37600 Valkeakoski

Työnkuvaus: Etsimme sähkönsiirron ja kaukolämmön asiakaspalveluumme Varsanhäntään asiakaspalvelijaa. Ensisijaisesti haluaisimme palkata kaupallisen alan opiskelijan. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä energian mielenkiintoisessa maailmassa!

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Alan opiskelija. Ei korttivaateita.
Hakuaika: 24.1.-19.2.2023
Kesätyön kesto: 1.6.-31.8.2023. Tarkemmat alkamis- ja päättymispäivät voidaan sopia joustavasti yhdessä.

Hae tehtävää: Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille sähköpostilla osoitteeseen: energian.rekry@valkeakoski.fi 
Lisätietoja: Maaria Isoviita, puh. 040 335 5507; s-p: maaria.isoviita@valkeakoski.fi   

Opas, asiakaspalvelija 🧡

Visavuoren museosäätiö
Visavuorentie 80, 37770 Tarttila

Työnkuvaus: Visavuoren ainutlaatuisessa ympäristössä kesätyö, joka sisältää pääosin asiakaspalvelua, opastamista ja näyttelyvalvontaa, mutta pienessä työyhteisössä kaikki tekevät kaikkea, joten myös siivousta, pihatöitä ja mahdollisesti kokoelmatyötä, arkiston järjestelyä ja luettelointia. Työ edellyttää reipasta mieltä ja esiintymiskykyä sekä kykyä omaksua nopeasti uusia asioita. Arvostamme kiinnostusta historiaan ja taidehistoriaan ja toivomme, että sinulla on intoa kertoa tarinoitamme vierailijoille päivästä toiseen. Työ edellyttää omaa kulkuvälinettä.

Tuntityö, noin 30-35h/vko, sisältää viikonlopputöitä. Vapaapäivät usein viikolla. Palkkaamme kaksi työntekijää.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Ei kokemus- ja korttivaateita
Hakuaika: 20.1.-24.2.2023
Kesätyön kesto: 29.5.-31.8.2023. Kesätyön aloitus- ja päättymisajankohta sovittavissa, työn kesto 2-3 kk

Hae tehtävää: Hakemukset osoitteeseen: juha.myllyla@valkeakoski.fi 
Lisätietoja: Juha Myllylä, puh. 040 539 9561; s-p: juha.myllyla@valkeakoski.fi   

Kahvilatyöntekijä 💛

Hakafood Cafe Oy
Hakalantie 1, 37600 Valkeakoski

Työnkuvaus: Etsimme kesätyöntekijöitä Mokkapirtille ja Hakafood cafeeseen. Haemme kahviloihin reipasta, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä kesätyöntekijää. Töitä on tarjolla kesäkuun alusta elokuun loppuun saakka. Työtunteja on arviolta 20-40 h/vko.

Ikävaade: Yli 15 -vuotiaat sekä alle 18 -vuotiaat
Vaatimukset: Ei kokemus- ja korttivaateita
Hakuaika: 18.1.-28.2.2023
Kesätyön kesto: 1.6.-31.8.2023

Hae tehtävää:  Jere Lehojärvi, puh. 040 414 5230; s-p: jere.lehojarvi@hakawood.fi

Lisätietoja: Jere Lehojärvi, puh. 040 414 5230; s-p: jere.lehojarvi@hakawood.fi    

 Henkilöauton kuljettaja🧡

Taksipalvelu Kivelä
Sammonkatu 12, 37600 Valkeakoski

Työnkuvaus: Etsimme juuri sinua, jolla asiakaspalvelu on veressä ja ratti hallussa, osaksi voimakkaassa kasvussa olevaa Valkeakosken tiimiä. Joustava työvuoronsuunnittelumme mahdollistaa työskentelyn erilaisissa elämäntilanteissa sekä kokopäiväisesti että osa-aikaisesti toiveidesi mukaisesti. Perehdytämme työn saloihin ja tukenasi on koko huipputiimimme.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Ajokortti ja vaatii jonkin verran aiempaa kokemusta
Hakuaika: 17.1.-31.5.2023
Kesätyön kesto: 1.5.-30.9.2023. Työn aloitus sovittavissa

Hae tehtävää: Hakemukset osoitteeseen: anni.paarjoki@taksipalvelukivela.fi 
Lisätietoja: Anni Paarjoki, puh. 050 476 6909; s-p: anni.paarjoki@taksipalvelukivela.fi   

Lipunmyyjä 🧡

Suomen Kesäteatteri
Valtakatu 9-11, 37600 Valkeakoski

Työnkuvaus: Lipunmyyjän työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelua, lipunmyyntiä Ticketmaster-järjestelmän kautta, puhelimen päivystystä, tilitysten tekemistä ja muita toimistotehtäviä. Haemme myös Sappeen Kesäteatteriin, Pälkäneelle lipunmyyjää.

Etsimme iloisia, asiakaspalveluhenkisiä ja luotettavia lipunmyyjiä kanssamme viettämään hienoa teatterikesää sekä Valkeakoskelle että Sappeelle Pälkäneelle. Perehdytämme tehtävään, mutta aikaisempi kokemus vastaavista töistä on etu. Ajokortti on suositeltavaa, sillä työhön kuuluu ajoittain tavaroiden kuljetusta. Käytämme Ticketmaster-lipunmyyntijärjestelmää.

Meiltä saat kerrassaan mukavat kollegat ja innostavan työympäristön teatterimiljöön parissa! Suomen Kesäteatteri on ammattikesäteatteri, joka tunnetaan musiikkipitoisista tuotannoistaan. Katso lisää www.suomenkesateatteri.fi. 

Työajat lipunmyyjillämme sijoittuvat pääosin aikavälille klo 11-20 ja työpäivän pituus vaihtelee. Näytöspäiviä meillä on myös viikonloppuisin. Palkkaus tapahtuu alan työehtosopimuksen mukaisesti, mutta olemme myös valmiita neuvottelemaan palkkauksesta kyvykkyyksien mukaisesti.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Ajokortti ja vaatii jonkin verran aiempaa kokemusta.
Hakuaika: 18.1.-28.2.2023
Kesätyön kesto: 1.6.-15.8.2023. Perehdytys viimeistään toukokuu 2023.

Hae tehtävää: Hakemukset ja kysymykset sähköpostitse 28.2.2023 mennessä osoitteeseen: suomenkesateatteri@gmail.com / lisätiedot puh. 040 849 5398 (arkisin klo 10-14).
Yhteyshenkilö yrityksessä: Petra Paavilainen, puh. 040 849 5398; s-p: markkinointi@suomenkesateatteri.fi 

Kesätyöntekijöitä tuotantoon 🧡

Konvertia Group Oy
Mahliankatu 8, 37630 Valkeakoski

Työnkuvaus: Haemme kesätyöntekijöitä tuotantoon avustaviin tehtäviin, trukkikuskeiksi ja leikkureille operaattoreiksi. Töitä tehdään keskeytyvässä kolmivuorotyössä 12 h vuoroissa (4-vuorosysteemi). Lisäksi töitä voi olla tarjolla viikonloppuisin kesäajan ulkopuolella yrityksen tarpeiden ja työntekijän kiinnostuksen mukaan.

Konvertia Group Oy on kartongin jalostuspalveluita tarjoava perheomisteinen yritys, joka työllistää noin 250 oman alansa ammattilaista viidessä eri yksikössä ja neljässä eri maassa. Koko ryhmän liikevaihto on noin 45 milj. euroa ja olemme Euroopan johtava kartongin ja paperin jatkojalostamiseen erikoistunut yritys. Päätavoitteemme on tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme, maailman johtaville kartongin ja paperin valmistajille sekä heidän asiakkailleen.

Valkeakoski Service Center

Valkeakosken vuonna 2002 valmistuneella tehtaalla arkitetaan taivekartonkia edelleen jatkojalostettavaksi pakkausvalmistajilla. Toimipisteessä työskentelee noin 40 alan ammattilaista. Töitä tehdään keskeytyvässä kolmivuorotyössä 12 h vuoroissa (4-vuorosysteemi).

Haemme kesätyöntekijöitä tuotantoon avustaviin tehtäviin, trukkikuskeiksi ja leikkureille operaattoreiksi. Kesätyöt ajoittuvat toukokuun puolivälistä syyskuun puoliväliin. Lisäksi töitä voi olla tarjolla viikonloppuisin kesäajan ulkopuolella yrityksen tarpeiden ja työntekijän kiinnostuksen mukaan.

Työtehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa, myönteistä asennetta työntekoon sekä mahdollisuutta vuorotöissä toimimiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Mika Erämaa +358 50 351 5978.

Lähetä hakemuksesi 28.2.2023 mennessä s-postilla info.valkeakoski@konvertiagroup.com 

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Ei kokemus- ja korttivaateita. Muu vaade: Oikea asenne työntekoon.
Hakuaika: 18.1.-28.2.2023
Kesätyön kesto: 15.5.-16.9.2023. 

Lisätietoja: Mika Erämaa, puh. 050 351 5978; s-p: info.valkeakoski@konvertiagroup.com  

Kesätöitä toimihenkilötehtävissä, useita paikkoja 🧡

Amcor Flexibles Valkeakoski Oy
Niementie 161, 37600 Valkeakoski

Työnkuvaus: Hei, sinä tuotannon, toimitusketjun, laadunvalvonnan tai hallinnon tuleva ammattilainen! Tule tutustumaan joustokalvopakkausten tuotantoon kesätyön kautta! Varmistat osaltasi, että asiakkaamme elintarviketeollisuudessa saavat tarvitsemansa tuotteet sujuvasti myös kesäaikana. Tyypilliset toimihenkilötehtävät ovat laadunvalvonnassa, asiakaspalvelussa, tuotannon suunnittelussa, työnjohdossa, palkkahallinnossa tai lähettämössä.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Alan opiskelija ja vaatii jonkin verran aiempaa kokemusta. Ei korttivaateita.
Hakuaika: 16.1.-28.2.2023
Kesätyön kesto: 15.5.-18.8.2023. Työt ajoittuvat touko-elokuulle ja ovat tyypillisesti kestoltaan 3 kk.

Hae tehtävää: Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteella: valkeakoskityopaikat@amcor.com  ja kerro, mikä toimihenkilötehtävä erityisesti kiinnostaa, osaamisestasi ja toiveistasi sekä minkälaisen työkaverin sinusta saisimme!
Lisätietoja: Jonna Halla, puh. 050 330 7612; s-p: jonna.halla@amcor.com

Kesätöitä tuotannossa ja kunnossapidossa, useita paikkoja 🧡

Amcor Flexibles Valkeakoski Oy
Niementie 161, 37600 Valkeakoski

Työnkuvaus: Hei, sinä prosessiteollisuuden tai kunnossapidon tulevaisuuden ammattilainen! Tule tutustumaan joustokalvopakkausten tuotantoon kesätyön kautta! Varmistat osaltasi, että asiakkaamme elintarviketeollisuudessa saavat tarvitsemansa tuotteet sujuvasti myös kesäaikana. Tyypilliset tehtävät tuotannossa ovat pituusleikkureilla ja kunnossapidossa. Työ on kokoaikaista ja valtaosa tehtävistä on kolmivuorotyötä.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Alan opiskelija. Ei korttivaateita.
Hakuaika: 16.1.-28.2.2023
Kesätyön kesto: 15.5.-18.8.2023. Työt ajoittuvat touko-elokuulle ja ovat tyypillisesti kestoltaan 3 kk.

Hae tehtävää: Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteella: valkeakoskityopaikat@amcor.com ja kerro osaamisestasi ja toiveistasi sekä minkälaisen työkaverin sinusta saisimme!
Lisätietoja: Jonna Halla, puh. 050 330 7612; s-p: jonna.halla@amcor.com          
  

Ohjaaja 🧡

KVPS Tukena Oy, Tukena Sointula
Innalankuja 3, 37600 Valkeakoski

Työnkuvaus: Ohjaajana tuet ja autat asiakkaita arjessa heidän päivittäisissä toiminnoissaan, kuten kodinhoidossa, asioinnissa, sosiaalisissa suhteissa ja vapaa-ajantoiminnoissa. Teet yhteistyötä asiakkaiden, läheisten ja verkostojen kanssa.

Tukena Sointula tarjoaa 15 kehitysvammaiselle aikuiselle ympärivuorokautista asumispalvelua kunkin asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Sointulassa tehdään työtä suurella ammattitaidolla ja joukkomme on hyvin motivoitunutta. Meillä työ on monipuolista, merkityksellistä ja palkitsevaa. Tärkein tavoitteemme on asiakkaidemme hyvä ja yksilöllinen elämä, jossa tarpeet ja toiveet huomioidaan. Käy tsekkaamassa fiiliksiä arjestamme: Facebook: Tukena Sointula

Mitä tarjoamme sinulle?

- Työpaikan, jossa voit tehdä työsi hyvin. Voit käyttää vahvuuksiasi, kehittää osaamistasi ja kehittyä kehitysvamma-alan osaajaksi.

- Katso videolta, miksi sinun kannattaa tulla mukaan joukkoomme hyvän elämän mahdollistajaksi (kesto 1,4 min): https://www.youtube.com/watch?v=T7_fA8jHgNU 

Mitä odotamme sinulta?

- Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto. Myös alan opiskelijat huomioidaan.

- Terveyden- ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki- tai Suosikki -rekisteriin.

- Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

- Hygieniapassia

- Halua olla mukana asiakkaidemme hyvässä elämässä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluasennetta.

Lisäksi arvostamme

- Sosiaali- ja terveysalan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta.

- Voimassa olevaa EA-kurssin suoritusta.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Alan opiskelija
Hakuaika: 16.1.-27.2.2023
Kesätyön kesto: 1.5.-30.9.2023 Kesätyötä voit tehdä koko edellä mainitun ajan tai jonkun jakson näiden välillä

Hae tehtävää: Hakemukset 27.2.2023 mennessä sähköpostilla: marjaliisa.wallenius@tukena.fi tai postitse KVPS Tukena Oy, Tukena Sointula, Marjaliisa Wallenius, Innalankuja 3, 37600 Valkeakoski

Lisätietoja: Palveluyksikön johtaja Marjaliisa Wallenius (arkisin klo 9-15) p. 040 627 9383 tai sähköpostilla marjaliisa.wallenius@tukena.fi    

Sivusto:  rekry.tukena.fi       

UPM Puhelinpalvelu 🧡

UPM Specialty Papers
Tehtaankatu 7, 37601 Valkeakoski

Työnkuvaus: Tervasaaren tehtaalla sijaitseva UPM Puhelinpalvelu huolehtii laaja-alaisesti soittajien opastuksen, informoinnin ja puheluiden yhdistämisen. Lisäksi Puhelinpalvelu huolehtii UPM:n matkapuhelinliittymien hallinnasta, yritysnumeroiden ohjauksesta sekä koordinoi ja toimii laaja-alaisesti puhelinasioiden käytöntuessa.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Alan opiskelija ja vaatii jonkin verran aiempaa kokemusta. UPM järjestää tarvittavat korttikoulutukset
Hakuaika: 1.12.2022-14.2.2023
Kesätyön kesto: 2.5.-31.8.2023 Arvioidut alkamis- ja päättymisajankohdat.

Hae tehtävää: https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/seasonal_careers 
Lisätietoja: Katariina Henriksson, puh: 040 655 1332; s-p: katariina.henriksson@upm.com             

UPM Turvallisuusasiantuntija 🧡

UPM Specialty Papers
Tehtaankatu 7, 37601 Valkeakoski

Työnkuvaus: Turvallisuusasiantuntijana huolehdit ja vastaat tehdasalueen turvallisuudesta. Monipuoliset tehtäväsi kohdistuvat mm. vartiointiin, turvallisuuskierroksiin, ajo- ja kulkulupien päivittämiseen sekä erilaisiin hälytys- ja vikatilanteisiin reagointiin. Turvallisuusasiantuntija työskentelee aamu- ja iltavuorotyössä (TAM27).

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Alan opiskelija ja vaatii jonkin verran aiempaa kokemusta. UPM järjestää tarvittavat korttikoulutukset
Hakuaika: 1.12.2022-14.2.2023
Kesätyön kesto: 2.5.-31.8.2023 Arvioidut alkamis- ja päättymisajankohdat.

Hae tehtävää: https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/seasonal_careers 
Lisätietoja: Katariina Henriksson, puh: 040 655 1332; s-p: katariina.henriksson@upm.com           

UPM Kiinteistöhuollon kesämestari 🧡

UPM Specialty Papers
Tehtaankatu 7, 37601 Valkeakoski

Työnkuvaus: Tehtävässä toimit kiinteistöhuollon ja ajoneuvokorjaamon esihenkilönä. Tehtävään kuuluu tehdasalueemme rakennusten kunnossapitotöiden koordinointi, työtilausten tekeminen sekä ulkopuolisten palveluntarjoajien työskentelyn ohjaus ja valvonta. Yhteistyössä logistiikkatyöryhmän esihenkilön kanssa koordinoit ja varmistat tehtaan häiriöttömän toiminnan.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Alan opiskelija ja vaatii jonkin verran aiempaa kokemusta. UPM järjestää tarvittavat korttikoulutukset
Hakuaika: 1.12.2022-14.2.2023
Kesätyön kesto: 2.5.-31.8.2023 Arvioidut alkamis- ja päättymisajankohdat.

Hae tehtävää: https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/seasonal_careers 
Lisätietoja: Katariina Henriksson, puh: 040 655 1332; s-p: katariina.henriksson@upm.com        

UPM Logistiikkakoordinaattori 🧡

UPM Specialty Papers
Tehtaankatu 7, 37601 Valkeakoski

Työnkuvaus: Koordinoit tehtaalle saapuvia ja sieltä lähteviä materiaalivirtoja, varmistaen tehtaan häiriöttömän toiminnan yhdessä logistiikkakoordinaattorin ja logistiikkatyöryhmän esihenkilön kanssa. Tehtäviisi kuuluu mm. saapuvien sellutoimituksien hallinta sekä valmiiden tuotteiden lähetykseen liittyvät tehtävät. Toimit myös tarvittaessa logistiikkatyöryhmän esihenkilönä.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Alan opiskelija ja vaatii jonkin verran aiempaa kokemusta. UPM järjestää tarvittavat korttikoulutukset
Hakuaika: 1.12.2022-14.2.2023
Kesätyön kesto: 2.5.-31.8.2023 Arvioidut alkamis- ja päättymisajankohdat.

Hae tehtävää: https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/seasonal_careers 
Lisätietoja: Katariina Henriksson, puh: 040 655 1332; s-p: katariina.henriksson@upm.com      

UPM Logistiikka 🧡

UPM Specialty Papers
Tehtaankatu 7, 37601 Valkeakoski

Työnkuvaus: Tehtävässä vastaat raaka-aineiden vastaanotosta, varastoinnista sekä siirrosta tuotannon kuljettimille. Tehtävässä edellytämme trukinajotaitoa (trukkikortti). Lisäksi osaan haettavista työtehtävistämme on edellytyksenä autonkuljettajan ammattipätevyys. Useimmissa logistiikan tehtävissä työaikamuotona on keskeytymätön kolmivuorotyö.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Alan opiskelija ja vaatii jonkin verran aiempaa kokemusta. UPM järjestää tarvittavat korttikoulutukset
Hakuaika: 1.12.2022-14.2.2023
Kesätyön kesto: 2.5.-31.8.2023 Arvioidut alkamis- ja päättymisajankohdat.

Hae tehtävää: https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/seasonal_careers 
Lisätietoja: Katariina Henriksson, puh: 040 655 1332; s-p: katariina.henriksson@upm.com    

UPM Keskusvarasto 🧡

UPM Specialty Papers
Tehtaankatu 7, 37601 Valkeakoski

Työnkuvaus: Tehtaan varaosavaraston työtehtävissä vastaat nimikkeiden hallinnasta, hyllytyksestä, keräilystä sekä lähetyksestä. Tehtävässä edellytetään trukinajotaitoa sekä SAP ERP-järjestelmän tuntemus on eduksi. Päivätyö.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Alan opiskelija ja vaatii jonkin verran aiempaa kokemusta. UPM järjestää tarvittavat korttikoulutukset
Hakuaika: 1.12.2022-14.2.2023
Kesätyön kesto: 2.5.-31.8.2023 Arvioidut alkamis- ja päättymisajankohdat.

Hae tehtävää: https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/seasonal_careers 
Lisätietoja: Katariina Henriksson, puh: 040 655 1332; s-p: katariina.henriksson@upm.com   

UPM Voimalaitos 🧡

UPM Specialty Papers
Tehtaankatu 7, 37601 Valkeakoski

Työnkuvaus: Tervasaaren tehtaan voimalaitoksen kesätöissä osallistut monipuolisesti prosessien operointiin, esimerkiksi kattila-, turbiini-, vesilaitos- ja biologisen puhdistamon prosesseihin. Lisäksi tehtäviin kuuluvat erilaiset käyttökunnossapitotehtävät, valvontakierrokset sekä polttoainekentän hoito. Työaikamuoto on keskeytymätön kolmivuorotyö.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Alan opiskelija ja vaatii jonkin verran aiempaa kokemusta. UPM järjestää tarvittavat korttikoulutukset
Hakuaika: 1.12.2022-14.2.2023
Kesätyön kesto: 2.5.-31.8.2023 Arvioidut alkamis- ja päättymisajankohdat.

Hae tehtävää: https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/seasonal_careers 
Lisätietoja: Katariina Henriksson, puh: 040 655 1332; s-p: katariina.henriksson@upm.com 

UPM Laboratorio 🧡

UPM Specialty Papers
Tehtaankatu 7, 37601 Valkeakoski

Työnkuvaus: Laboratorion työtehtäviin kuuluvat erilaiset paperitekniset mittaukset, jätevesimääritykset sekä voimalaitoksen kattilavesimääritykset. Laboratoriossamme työskennellään vastuualueen mukaan joko päivätyössä tai keskeytymättömässä kolmivuorotyössä (TAM37).

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Alan opiskelija ja vaatii jonkin verran aiempaa kokemusta. UPM järjestää tarvittavat korttikoulutukset
Hakuaika: 1.12.2022-14.2.2023
Kesätyön kesto: 2.5.-31.8.2023 Arvioidut alkamis- ja päättymisajankohdat.

Hae tehtävää: https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/seasonal_careers 
Lisätietoja: Katariina Henriksson, puh: 040 655 1332; s-p: katariina.henriksson@upm.com       

UPM Sähkö- ja automaatiokunnossapidon kesämestari 🧡

UPM Specialty Papers
Tehtaankatu 7, 37601 Valkeakoski

Työnkuvaus: Työskentelet toimihenkilölomittajana sähkö- ja automaatiokunnossapidon työnjohdon sijaisena. Osallistut aktiivisesti työryhmäsi työnsuunnitteluun, resursointiin sekä työturvallisuuden edistämiseen. Olet mukana toteuttamassa ja kehittämässä erilaisia huolto- ja ylläpitotoimia. Työaikamuoto on päivätyö.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Alan opiskelija ja vaatii jonkin verran aiempaa kokemusta. UPM järjestää tarvittavat korttikoulutukset
Hakuaika: 1.12.2022-14.2.2023
Kesätyön kesto: 2.5.-31.8.2023 Arvioidut alkamis- ja päättymisajankohdat.

Hae tehtävää: https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/seasonal_careers 
Lisätietoja: Katariina Henriksson, puh: 040 655 1332; s-p: katariina.henriksson@upm.com 

UPM Sähkö- ja automaatiokunnossapito 🧡

UPM Specialty Papers
Tehtaankatu 7, 37601 Valkeakoski

Työnkuvaus: Sähkö- ja automaatioalueen kesätyöntekijän monipuolisiin tehtäviin kuuluvat mm. asennus- ja huoltotyöt, erilaiset vianhakuselvitykset, ennakkohuoltotehtävät sekä tietojen ja materiaalien hakeminen tietojärjestelmistä. Kunnossapidon tehtävissä työskentelet päivätyössä.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Alan opiskelija ja vaatii jonkin verran aiempaa kokemusta. UPM järjestää tarvittavat korttikoulutukset
Hakuaika: 1.12.2022-14.2.2023
Kesätyön kesto: 2.5.-31.8.2023  Arvioidut alkamis- ja päättymisajankohdat.

Hae tehtävää: https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/seasonal_careers 
Lisätietoja: Katariina Henriksson, puh: 040 655 1332; s-p: katariina.henriksson@upm.com    

UPM Tuotannon kesämestari 🧡

UPM Specialty Papers
Tehtaankatu 7, 37601 Valkeakoski

Työnkuvaus: Toimit UPM Tervasaaren kahdella erikoispaperikoneella tuotannon työnjohdon roolissa. Vastaat työturvallisuudesta, tuotannon määrästä ja laadusta sekä materiaalivirtojen hallinnasta oman vuorosi aikana. Toimit vuorossasi tuotannon työntekijöiden esimiehenä ja huolehdit työskentelyn edellytyksistä, kuten resurssoinnista. Työaikamuoto tehtävässä on TAM37.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Alan opiskelija ja vaatii jonkin verran aiempaa kokemusta. UPM järjestää tarvittavat korttikoulutukset
Hakuaika: 1.12.2022-14.2.2023
Kesätyön kesto: 1.5.-31.8.2023  Arvioidut alkamis- ja päättymisajankohdat.

Hae tehtävää: https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/seasonal_careers 
Lisätietoja: Katariina Henriksson, puh: 040 655 1332; s-p: katariina.henriksson@upm.com  

UPM Tuotanto 🧡

UPM Specialty Papers
Tehtaankatu 7, 37601 Valkeakoski

Työnkuvaus: Tervasaaren tehtaan Tuotannon kesätöissä olet varmistamassa paperituotannon sujuvuutta, jotta voimme toimittaa korkealaatuista paperia asiakkaillemme. tuotannon prosessissa  työskentelet pääsääntöisesti jälkikäsittelyn eri tehtävissä esimerkiksi pituusleikkurilla, pakkaamossa ja uudelleenrullauksessa. Useimmissa tuotannon tehtävissä työskennellään keskeytymättömässä kolmivuorotyössä, mutta osa tehtävistä on arkeen sijoittuvaa päivätyötä.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Alan opiskelija ja vaatii jonkin verran aiempaa kokemusta. UPM järjestää tarvittavat korttikoulutukset
Hakuaika: 1.12.2022-14.2.2023
Kesätyön kesto: 1.5.-31.8.2023 Arvioidut alkamis- ja päättymisajankohdat.

Hae tehtävää:  https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/seasonal_careers
Lisätietoja:  
Katariina Henriksson, puh: 040 655 1332; s-p: katariina.henriksson@upm.com

UPM Summer Trainee, Supply Specialist 🧡

UPM Sales
Tehtaankatu 7, 37601 Valkeakoski

Job description: In this position you will communicate with production planners, customer service, factories and ports relating to orders and deliveries. You will be responsible of confirming and following the orders and reporting possible deviations. Your tasks will include arranging transportations and follow-ups together with delivery and shipping stakeholders. In addition, you are welcome to learn and contribute to our supply chain digital and data initiatives.

Minimum age: Over 18 years old 
Requirements: Business studies and requires early 
knowledge.  UPM will arrange needed trainings.

Application time: 1.12.2022-14.2.2023

Duration of  the summerjob: 2.5.-31.8.2023 Estimated dates of starting and ending date

Application form:  https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/seasonal_careers 
Further information: Katariina Henriksson, telephone: 040 655 1332; email: katariina.henriksson@upm.com 

UPM Inventory Planner 🧡

UPM Sales
Tehtaankatu 7, 37601 Valkeakoski

Työnkuvaus: Kesätyöntekijänä vastaat asiakasvarastojen suunnittelusta ja hallinnasta, asiakkaiden kulutuksen seurannasta ja tuotantotilausten laatimisesta sekä varaston täytöstä kulutuksen ja tuotannon perusteella. Lisäksi toteutat sisäistä kommunikaatiota ja asiakaskommunikaatiota tarpeen mukaan eri sidosryhmien kanssa. Päivätyö.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Alan opiskelija ja vaatii jonkin verran aiempaa kokemusta. UPM järjestää tarvittavat korttikoulutukset.
Hakuaika: 1.12.2022-14.2.2023
Kesätyön kesto: 2.5.-31.8.2023. Arvioidut alkamis- ja päättymisajankohdat.

Hae tehtävää: https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/seasonal_careers 
Lisätietoja: Katariina Henriksson, puh. 040 655 1332; s-p: katariina.henriksson@upm.com 

Hautausmaan kesätyöntekijä 

Sääksmäen seurakunta
Valkeakoskenkatu 27, 37600 Valkeakoski

Työnkuvaus: Työtehtävät ovat hautausmaiden hoitotöitä mm. nurmikon leikkausta, haravointia ja kukkien kastelua. Työntekijältä odotetaan kykyä ja halukkuutta fyysiseen ulkotyöhön. Työntekijöitä haetaan sekä Valkeakosken että Sääksmäen hautausmaille.

Ikävaade: Alle 18 -vuotiaat, ei alle 16 -vuotiaat. Työntekijän tulee olla 16 v viimeistään työn alkaessa
Vaatimukset: Ei kokemus- ja korttivaateita
Hakuaika: 1.2.-5.3.2023
Kesätyön kesto: 22.5.-5.8.2023. 4 viikkoa - 1 kk

Hae tehtävää: Kesätyöpaikkaa haetaan täyttämällä sähköinen hakukaavake seurakunnan verkkosivuilla. Sivustolla ja hakukaavakkeessa on tarkemmat tiedot työstä ja valittavista työjaksoista. https://www.saaksmaenseurakunta.fi/avoimet-tyopaikat 
Lisätietoja: Elsi Pirinen, puh. 0400 933 014; s-p: elsi.pirinen@evl.fi 

Saliapulainen 🧡

Back in Business Oy / Pancho Villa Valkeakoski
Kauppatori 9, 37600 Valkeakoski

Työnkuvaus: Haetaan saliapulaista kesä-elokuun ajaksi. Aloitusajankohta ja työtunnit sovittavissa.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Ei kokemus- ja korttivaateita
Hakuaika: 9.1.-19.3.2023
Kesätyön kesto: 1.6.-31.8.2023

Hae tehtävää: Raisa Kylliö, puh. 041 314 4475; s-p: valkeakoski@panchovilla.fi 
Lisätietoja: 
Raisa Kylliö, puh. 041 314 4475; s-p: valkeakoski@panchovilla.fi 

 

Kokkeja ja tarjoilija 🧡

Back In Business Oy / Pancho Villa Valkeakoski
Kauppatori 9, 37600 Valkeakoski

Työnkuvaus:  Haetaan kokkeja kesä-elokuun ajaksi. Työn alkamisajankohta ja työtunnit sovittavissa. Haetaan tarjoilijaa kesä-elokuun ajaksi. Aloitusajankohta ja työtunnit sovittavissa.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Alan opiskelija, vaatii jonkin verran aiempaa kokemusta. Hygieniapassi
Hakuaika: 9.1.-19.3.2023
Kesätyön kesto: 1.6.-31.8.2023. Aloitus- ja lopetusajankohta sovittavissa.

Hae tehtävää: Raisa Kylliö, puh. 041 314 4475; s-p: valkeakoski@panchovilla.fi 

Lisätietoja: Raisa Kylliö, puh. 041 314 4475; s-p: valkeakoski@panchovilla.fi 

Kesätyöntekijöitä elintarviketuotannon ja lähettämön tehtäviin 🧡

Saarioinen Oy
Tikinmaankatu 21-23, 37601 Valkeakoski

Työnkuvaus: Haemme kesätyöntekijöitä Valkeakosken tehtaallemme erilaisiin elintarviketuotannon ja lähettämön tehtäviin. Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, eikä sinun tarvitse olla vielä valmis osaaja, perehdytämme sinut työhön hyvin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja maistuvia henkilöstöetuja sekä viihtyisän ja turvallisen työympäristön -ja tietysti mukavia työkavereita.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Ei kokemus- ja korttivaateita
Hakuaika: 2.1.-31.3.2023
Kesätyön kesto: 1.5.-30.9.2023. Kesätyöt ajoittuvat pääosin kesä-elokuulle, mutta ensimmäiset kausityöntekijät aloittavat jo keväällä ja osa työsuhteista jatkuu syyskuun loppuun.

Hae tehtävää:  https://www.saarioinen.fi/saarioinen/yritys/avoimet-tyopaikat/katso-avoimet-tyopaikat/
Lisätietoja: Lue lisää ja hae 31.3. mennessä www.saarioinen.fi -> Avoimet työpaikat. Lisätietoja Valkeakosken tehtävistä antaa henkilöstöpäällikkö Kati Laatikainen, puh. 050 365 2429.

 Kesätyöpaikan yhteyshenkilö yrityksessä: Laura Vettenranta, puh. 050 327 8813; s-p: laura.vettenranta@saarioinen.fi 

Myyjä 💛💚 

Kesäpihan Puutarha
Viuhantie 238, 37600 Valkeakoski

Työnkuvaus: Kukkien ja marjojen myyntityötä. Kukkien myyntityötä ulkotiloissa. Marjojen myyntityötä. Marjatilan maataloustyötä, pakkaamo- ja logistiikkatehtäviä. www.kesapihanpuutarha.fi/uutiset 

Ikävaade: Alle 15 -vuotiaat ja alle 18 -vuotiaat
Vaatimukset: Ei kokemus- ja korttivaateita
Hakuaika: 12.1.-28.2.2023
Kesätyön kesto: 22.4.-31.8.2023. Sopimuksen mukaan erilaisia työjaksoja

Hae tehtävää: www.kesapihanpuutarha.fi/yhteystiedot 

Lisätietoja: Jouni Hellsten, puh. 0400 834 661; s-p: info@kesapihanpuutarha.fi 

Puutarhatyöntekijä 💛💚

Toijalan Taimitarha
Ritvalanraitti 87, 37720 Ritvala

Työnkuvaus: Työtehtävinä pääasiassa taimien peltoistutus ja rikkakasvien kitkentä. Työ sopii ulkotöistä pitävälle ja näppäräsormiselle työntekijälle. Tarjolla on koululaisille kahden viikon "Tutustu työelämään ja tienaa" -jaksoja ajalla 5.6.-21.7.2023 sekä opiskelijoille pidempiä työjaksoja touko- elokuussa.

Ikävaade: alle 15-vuotiaat sekä alle 18-vuotiaat
Vaatimukset: Ei kokemus- ja korttivaateita
Hakuaika: 16.1.-31.3.2023
Kesätyön kesto: 2.5.-18.8.2023

Hae tehtävää: vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse: mervi@toijalantaimitarha.fi  
Lisätietoja: Lankila-Säteri Mervi, puh. 050 354 0298;  s-p: mervi@toijalantaimitarha.fi 

Verkkokaupan logistiikkamestari 💛💚

Suomen Pienkonepiste Oy
Huhtakatu 13, 37600 Valkeakoski

Työnkuvaus: Kesätyöntekijä pääsee hoitamaan tärkeää tehtävää verkkokauppamme logistiikan parissa. Asiakkainamme toimivat kuluttajat sekä yritykset tilaavat verkkokauppamme kautta erilaisia koneita, varaosia ja laitteita. Kesätyöntekijän vastuulla on toimittaa oikea tuote varastoltamme pakkauspöydälle, paketoida asiakkaamme osat oikeaoppisesti pakettiin ja organisoida paketit järjestykseen lähteviin paketteihin.

Ikävaade: alle 15-vuotiaat sekä alle 18-vuotiaat
Vaatimukset: Ei kokemus- ja korttivaateita
Hakuaika: 9.1.-30.4.2023 Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana
Kesätyön kesto: 5.6.-31.7.2023 Kesätyön kestosta voimme sopia kesätyöntekijän kanssa erikseen

Hae tehtävää: Otamme hakemukset vastaan ainoastaan sähköpostitse: antti@pienkonepiste.fi .  Lisätiedot ja kyselyt voi tehdä puhelimitse ilmoituksessa näkyvään puhelinnumeroon
Lisätietoja: Koivisto Antti, puh. 050 471 5985; s-p: antti@pienkonepiste.fi 

Myyjä 🧡

Pirkanmaan Osuuskauppa, eri toimipaikkoja
Lempääläntie 21, 33820 Tampere

Työnkuvaus: Myyjän tehtävät sisältävät monipuolisesti kaupan erilaisia tehtäviä. Asiakaspalvelua, tuotteiden hyllytystä, kassatyöskentelyä sekä osassa toimipaikkoja ruokatorityöskentelyä. Työvuorot sijoittuvat kaupan aukiolon ajalle. Monipuolisissa tehtävissä voit oppia monia asioita ja taitoja tulevaisuuden tehtäviin.

Ikävaade: 18-vuotiaasta ylöspäin
Vaatimukset: Ei kokemus- ja  korttivaateita
Hakuaika: 2.1.-5.2.2023
Kesätyön kesto: 1.5.-30.9.2023. Kesätyömahdollisuuksia on eri pituisia, mutta pääsääntöisesti haemme useamman kuukauden mittaiseen kesätyösuhteeseen. Hakulomakkeella voit määritellä, milloin toivot kesätyön alkavan ja päättyvän

Hae tehtävää: Pirkanmaan Osuuskaupan avoimet tehtävät ja myös kesätyöhaku löytyy osoitteesta: www.pokrekry.fi . 15-17 -vuotiaiden kesätyöhaku alkaa 6.2.2023 ja tämä löytyy myös osoitteessa: www.pokrekry.fi 
Lisätietoja: Heini Salo, puh. 010 767 2591; s-p: heini.salo@sok.fi 

Roskankeruupartio, 10 nuorta kevätkaudelle 💛💚 

Valkeakosken 4H-yhdistys
eri puolilla Valkeakoskea, 37600 Valkeakoski

Työnkuvaus: Palkkaamme mukaan ensisijaisesti 15-18 vuotta täyttäviä nuoria, mutta myös 14 vuotta täyttävä voi hakea mukaan huoltajan luvalla. Töitä on keväällä huhti-toukokuussa kerran viikossa koulun jälkeen, pari tuntia kerrallaan. Teemme töitä porukalla "roskankeruupartioina" ja kierrämme kävellen keräämässä roskaa eri puolilla Valkeakoskea.

Ikävaade: alle 15 -vuotiaat ja alle 18 -vuotiaat
Vaatimukset: Ei kokemus- ja korttivaateita
Hakuaika: 10.1.-19.3.2023
Kesätyön kesto: 1.4.-31.5.2023. Töitä on huhti-toukokuussa, ajankohdat sovitaan myöhemmin.

Hae tehtävää: Tarkemmat tiedot ja hakemuslomake nettisivuilla: https://valkeakoski.4h.fi/nuorten-tyollistaminen/ 

Lisätietoja: Anna Rautio, puh. 044 977 4297; s-p: anna.rautio@4h.fi 

Jättipalsamin kitkijä, 10 nuorta 💛💚 

Valkeakosken 4H-yhdistys
Heikkilänpuisto, 37600 Valkeakoski

Työnkuvaus: Palkkaamme kesän jättipalsamin kitkentään ensisijaisesti 15-18 vuotta tänä vuonna täyttäviä nuoria, mutta myös 14 vuotta täyttävä voi hakea mukaan huoltajan luvalla. Töitä on viidelle nuorelle kesäkuussa ja viidelle nuorelle heinäkuussa (alustavat viikot 25 ja 29). Työ vaatii reipasta asennetta säällä kuin säällä tehtävään ulkotyöhön ja intoa toimia ympäristön hyväksi.

Ikävaade: alle 15 -vuotiaat ja alle 18 -vuotiaat
Vaatimukset: Ei kokemus- ja korttivaateita
Hakuaika: 10.1.-19.3.2023
Kesätyön kesto: 19.6.-20.7.2023 Alustavasti viikot 25 ja 29.

Hae tehtävää: Tarkemmat tiedot ja hakulomake nettisivuilla: https://valkeakoski.4h.fi/nuorten-tyollistaminen/ 

Lisätietoja: Anna Rautio, puh. 044 977 4297; s-p: anna.rautio@4h.fi