Ohjausta työnhakuun

Ohjaamo Valkeakoski

Apiankatu 4, 37600 Valkeakoski

040 335 7218

ohjaamo@valkeakoski.fi

Kaipaisitko ohjausta kesätyönhakuun? Saat apua Ohjaamosta! 

Mikä Ohjaamo? 

  • Ohjaamo on matalan kynnyksen ohjauspaikka alle 30-vuotiaille, josta saa apua elämän eri osa-alueisiin, kuten esimerkiksi työhön, koulutukseen ja arkeen liittyvissä asioissa. Jos et tiedä mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta!

Kesätyönhakuun apua Ohjaamosta? 

  • Ohjaamo Valkeakoski on mukana Duunia Koskista kesäksi -kampanjassa. Kesätyönhaun voi tehdä osaavien ammattilaisten kanssa yhdessä Ohjaamossa. Ohjaamossa on mahdollista kevään mittaan esimerkiksi hioa CV:t ja hakemukset kuntoon. Ohjaamo keskittyy kesätyönhakuun koko kampanjan ajan 1.2.-16.3.2022. Kurkkaa lisää Ohjaamon sosiaalisen median kanavista!
  • Ohjaamosta saat ohjausta ja neuvontaa kaikkiin työllistymiseen liittyviin asioihin. Ohjaamossa on esimerkiksi mahdollista harjoitella työhaastattelua ja päivittää kuva CV:tä varten. Ohjaamossa työskentelee useita eri alojen asiantuntijoita, kuten esimerkiksi työnhakumanageri ja uravalmentaja, joilta saa ohjausta työnhakuun liittyen. Voit varata ajan tai saapua ilman ajanvarausta Ohjaamoon. Ohjaamo on avoinna keskiviikkoisin klo 12-16.
  • Voit varata ajan sosiaalisen median kautta (Instagram tai Facebook), puhelimitse tai WhatsApilla 0403357218 tai sähköpostitse ohjaamo@valkeakoski.fi. Olemme Ohjaamossa sinua varten. Lisätietoja saat Ohjaamon nettisivuilta.